Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Nieuws


15/10/2020 : Waar let je op als je een pelletkachel koopt?

Je hebt eindelijk een beslissing genomen, je gaat voor een pelletkachel. Maar welke pelletkachel kopen? Waar moet je op letten als je je een pelletkachel aanschaft? We maken het je gemakkelijk en sommen hieronder enkele trefwoorden op: je hoort aandacht te hebben voor degelijkheid, aantal KW’s, het geluid, de capaciteit van de pellets, en uiteraard ook het prijskaartje.


lees meer

02/10/2020 : Onderdelen pelletkachel nodig? We helpen je vlug!

Op zoek naar een of meerdere onderdelen pelletkachel? Dan ben je bij VD Kachels aan het juiste adres. Onze technici staan paraat om je zo vlug mogelijk te depanneren met een nieuw onderdeel – meestal lukt dat zelfs binnen de 24 uur.


lees meer

04/08/2020 : Profiteer NU van onze pellets in promotie, want prijs gaat stijgen

Weet je wanneer je het best pellets in zakken koopt? Doe dat in de zomer, want dan staan ze goedkoper geprijsd. Tijdens de zomermaanden betaal je 20 euro per ton of per pallet minder. En dat scheelt toch een behoorlijke slok op de borrel. Profiteer van onze lopende pellets promotie, want na de zomer komt er sowieso een prijsstijging aan. Bestel je pellets nu, meteen per pallet, maak gebruik van de zomerkorting en laat ze indien nodig gratis stockeren in onze opslagruimte.


lees meer

13/06/2020 : In welke pelletkachel kan er ook hout?

Soms is het zo moeilijk om te kiezen. Wil je een houtkachel voor de gezelligheid? Of wil je een pelletkachel omwille van het gebruiksgemak? Gelukkig hebben sommige kachelfabrikanten hiervoor een prachtoplossing uitgedokterd, zodat jij niet meer hoeft te kiezen. Zoek je een pelletkachel die ook hout verbrandt? Dan kan je terecht bij RIKA die de combikachels Induo en Paro in de aanbieding heeft. Beide kachels verbranden zowel pellets als hout, en dat is in één woord ideaal!


lees meer

05/06/2020 : Waarom een pelletkachel kopen? Wat zijn de voordelen?

Waarom een pelletkachel kopen? Wat zijn de voordelen van een pelletkachel? Er zijn er alvast een heleboel, en daarvan zijn sfeer, prijs en milieuvriendelijkheid niet de minste.


lees meer

14/04/2020 : Waar worden pellets van gemaakt?

Waar worden pellets van gemaakt? Pellets worden van alle soorten hout gemaakt. Soms van één soort hout, een andere keer van verschillende houtsoorten. Er kan hardhout in zitten en zelfs restafval van afbraakprojecten. Sommige pellets worden gemaakt van afval van maisplanten, en er wordt al geëxperimenteerd met gemaaid bermgras. Maar dé beste pellet is zonder twijfel een pellet die bestaat uit 100% naaldhout. Hieronder vind je meer uitleg.


lees meer