Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

De RIKA Connect pellet Edge is een bloedmooie pelletkachel!

Terug naar het nieuws

Ultramooie RIKA Connect pellet Edge, mét hoekglas

RIKA is een grote naam in de wereld van de hout- en pelletkachels. Dat weet iedereen. Kwaliteit, design en innovatie staan al jaren met stip bovenaan in hun woordenboek. Met de RIKA Connect pellet Edge, een modulaire kachel met hoekglas én hoekzicht, gaat het bedrijf nog een stapje verder.

Deze pelletkachel is absoluut uniek onder de modulaire pelletkachels. Rika toont er de veelzijdigheid van hun Connect-systeem overduidelijk mee aan. Je kan de kachel harmonieus met werkelijk alles verbinden.

De RIKA Connect pellet Edge kunnen we omschrijven als de kachel van de toekomst. Het is het antwoord op de evolutie van mens en maatschappij, én van de technieken van Rika zelf! Verkrijgbaar vanaf 2023 .

Met de RIKA Connect pellet Edge benadruk je je eigenheid

Het hoekglas van de RIKA Connect pellet Edge zorgt niet alleen voor een royaal en prachtig zicht op het vlammenspel. Het opent ook volledig nieuwe interieurperspectieven.

Je hebt maar een klein beetje creativiteit nodig om jouw eigen RIKA Connect pellet Edge stijlvol en praktisch te individualiseren. Daar gebruik je de vele variabele aanbouwelementen en accessoires voor. De keuze is reuze, en alles is even mooi.

Met het modulaire systeem van Connect kan je je pelletkachel inderdaad gaan personaliseren met verschillende aanbouwelementen. Je kan die harmonieus uitbreiden met de prachtigste materialen in verschillende vormen, kleuren, decoratieve elementen…

“Zie je jezelf al zitten, lekker op de bank naast al die warmte?”

Onbegrensd Connect-systeem van RIKA

De speciale vorm van de Rika Connect pellet Edge maakt de pelletkachel bijzonder geschikt om te gebruiken in een hoek of tegen een muur, of als roomdivider of ruimteverdeler. De mogelijkheden zijn in feite onbegrensd.

Het Connect-systeem van RIKA biedt inderdaad een breed scala aan oplossingen. Je kan gaan voor een vrijstaande pelletkachel of een hoekkachel, al dan niet aangevuld met een wandmeubel of multifunctioneel element … Dankzij het modulaire concept combineer je verschillende onderdelen tot één uniek product waarmee je jouw persoonlijkheid extra benadrukt.

Eén ding is zeker. Met zijn opvallende uiterlijk valt de Edge-pelletkachel overal op. Wil je de uniciteit en individualiteit van je huis benadrukken? Of gewoon een statement maken? Dan is deze kachel perfect!

Kijk maar even!

 

Hoekglas biedt een totaal nieuwe ervaring

Het innovatieve ontwerp van de RIKA Connect pellet Edge biedt jou een totaal andere kachelervaring. Het hoekglas geeft je een heel andere kijk op het vlammenspel.

"Je geniet van het lichtspel vanuit elke hoek en bent toch beschermd tegen vuurspatten."

Dankzij zijn hoekglas is de Edge-kachel ideaal om te gebruiken in je woonkamer, keuken en eetruimte. Maar uiteraard is die ook effectief in plaatsen waar veel volk aanwezig is, zoals in bars en restaurants.

Technische info bij de RIKA Connect pellet Edge

Het verwarmingsvermogen van de Rika Connect pellet Edge loopt op tot 8 kilowatt en daarmee verwarm je al een heel grote ruimte. De pelletvoorraad omvat 26 of 40 kilo – dagelijks pellets bijvoegen is dus zeker niet nodig.

De kachel komt bovendien in verschillende breedtes en – ook handig – je kan kiezen waar je de rookgasaansluiting wilt hebben. Standaard komt die achteraan, maar je kan ook kiezen voor een aansluiting bovenaan.

Nog voordelen van de Edge-pelletkachel?

  • Geluidsarme werking doordat het continu geluid van de ventilatoren wegvalt
  • Energie-efficiëntieklasse A+ en dus een optimaal, zuinig energieverbruik en hoog rendement
  • Het intuïtieve uitschuifbaar touch display of aanraakscherm maakt een makkelijke bediening mogelijk
  • Door de automatische asverwijdering heb je veel minder onderhoud.
  • De moderne thermostaat past zich automatisch aan de omstandigheden aan
  • Efficiënt en tegelijkertijd stijlvol

RIKA Firenet en RIKA voice zijn optioneel

Je kan je RIKA Connect pellet Edge via een app verbinden met het RIKA Firenet. In dat geval regel je je nieuwe kachel via het internet waarbij je gebruikmaakt van een SSL-beveiligde wifiverbinding.

Met RIKA Voice zorgt je stem voor de eenvoudige bediening van de kachel. Op dit ogenblik kan dit enkel in het Frans, Engels en Duits.

Kom de RIKA Connect pellet Edge bewonderen!

Hopelijk ben je na het lezen van deze tekst onder de indruk van de schoonheid en voordelen van de RIKA Connect pellet Edge.

Ons voorstel? Kom meer info vragen in de toonzaal van V-D Kachels , dan besef je pas écht hoe fantastisch deze kachel is.

We leggen je graag alles nog eens enthousiast uit in onze eigen woorden. Want we zijn zeker van de kwaliteit van deze pelletkachel!Terug naar het nieuws