Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Warme Dagen 2021 focust op betaalbare prijs-kwaliteit

Terug naar het nieuws

Onze klanten weten het al lang. Elk jaar, eind september, organiseert VD-Kachels  zijn jaarlijkse opendeurweekend. Onze Warme Dagen 2021 vallen dit jaar op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondagmorgen 26 september. Kom even langs tussen 10 en 18 uur in onze toonzaal in Aalter, Groendreef 7-11. Op zondag zijn we open tussen 10 en 12 uur. We verwelkomen je graag!

Wat mag je van ons verwachten tijdens de Warme Dagen?

  • Een gevarieerd programma vol vurige demonstraties.
  • De voorstelling van een aantal nieuwe pelletkachels.
  • Tal van kachel- en pelletpromoties: die week koop je onze pellets   aan zomerprijzen.

Verder beantwoorden we uiteraard alle mogelijke vragen over houtkachels , pelletkachels , pelletketels en gashaarden , en we doen dat zo helder en duidelijk mogelijk. Zoals je van ons gewoon bent.

Programma Warme Dagen 2021

  • 250 euro korting op Rika-kachels

Ben je al een tijdje aan het overwegen om een kachel van Rika te kopen? Dan moet je zeker langskomen. Want als je een van de aangeduide modellen koopt op de Warme Dagen 2021, krijg je een korting van niet minder dan 250 euro op de aankoopprijs exclusief btw! Mooi cadeau, toch?

  • Centrale verwarming op pellets gedemonstreerd

Om onze centrale verwarming op pellets te demonstreren, doen we een pelletketel van Ökofen werken. Je ziet meteen hoe mooi die brandt en je voelt de fijne warmte die de kachel verspreidt. Wist je trouwens dat hun nieuwste pelletketel, de ZeroFlame , zelfs geen fijnstof meer uitstoot? Duurzaam én milieuvriendelijk.

  • Voorstelling twee nieuwe Rika kachels: de Rika Connect en de Primo 6/8 KW

De Rika Connect  past nu zelfs nog beter in je interieur dan vroeger al het geval was. Je kan die inwerken als wandmeubel of als wandkast. Alles is mogelijk. Het resultaat oogt fraai! Je woonkamer wordt nog mooier en aangenamer. De Primo 6/8 KW is dan weer onze goedkopere pelletkachel, je haalt hem al in huis voor minder dan 3.000 euro. Ideaal voor jonge starters die op zoek zijn naarbetaalbare kwaliteit .

  • Voorstelling van de Nordic Fire Finn

Deze laagpelletkachel moet je gewoon komen zien, een lager formaat kachel vind je nergens. De Nordic Fire Finn  is klein en compact en ideaal om te plaatsen in een nis of schouw, of strak tegen de wand aan.

Op de benedenverdieping bakken we zalig lekkere broodjes in de Rika Domo Back-oven, een combinatie van pelletkachel Domo en houtkachel Back. Het is de bedoeling jullie het water in de mond te doen lopen. Wat we bakken, mogen jullie ook opeten.

  • Springkasteel voor de kleintjes

Breng gerust de kinderen mee. Ze kunnen zich ten volle uitleven op ons springkasteel. Plezier gegarandeerd.

We hopen je te kunnen verwelkomen op onze Warme Dagen 2021

Uiteraard voorzien we op de beide Warme Dagen 2021 de nodige drankjes en hapjes én de nodige opendeurkortingen. We geven elke bezoeker de nodige tijd, aandacht, informatie en uitleg. Daar mag je zeker van zijn.

Graag tot dan! Vragen? Neem contact met ons op .Terug naar het nieuws