Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Maak je klaar voor de winter, zoek nu een betaalbare kachel!

Terug naar het nieuws

Het is nog volop zomer, maar voor je het weet is die alweer voorbij. De winter komt elk jaar vlugger dan verwacht. Onze tip? Kijk nu al uit naar een goede kwaliteitsvolle kachel. Nordic Fire heeft een betaalbare kachel in de aanbieding. En ook Rika heeft speciaal voor mensen met een iets kleiner budget een goedkopere kachel op de markt gebracht. De kachel heeft dezelfde hoge Rika-kwaliteit, maar is een stuk lager geprijsd. We geven een woordje uitleg.

 

Nordic Fire, kampioen van de betaalbare kachel

Het Nederlandse Nordic biedt hoogwaardige kwaliteitskachels aan in alle maten en gewichten, zowel hout- als pelletkachels. Stuk voor stuk hebben ze een lange levensduur en een goede prijs-kwaliteit. Bij V-D Kachels vind je een groot gamma Nordic pelletkachels.

Deze betaalbare kachels vallen enorm in de smaak bij jongere mensen, niet het minst door hun lage prijskaartje, mooie design en hoge rendement. Door hun vernieuwende Auto Pilot System verwarm je inderdaad heel lang met slechts één vulling houtpellets.

Voordelen van de Nordic Fire pelletkachel

Naast zijn klantvriendelijke budget heeft de Nordic Fire pelletkachel nog tal van aantrekkelijke pluspunten.

  • Je ziet het mooiste vuur zonder ook maar één storend geluid.
  • De ontsteker warmt heel snel op, binnen de 10 seconden, en verbruikt dus veel minder stroom.
  • Reinigen gebeurt volautomatisch. Voordat de kachel wordt uitgeschakeld, kantelt de brander en belandt de asrest vanzelf in de aslade. Je hoeft je aslade maar één keer in de maand leeg te maken.
  • Deze betaalbare kachel heeft een lange levensduur door de hoogwaardige materialen.
  • En last but not least: je krijgt 5 jaar garantie.

 

Op zoek naar een betaalbare kachel onder de 3.000 euro?

We lijsten even de kachels op die je bij V-D Kachels kan kopen voor een budget onder de 3.000 euro, alle prijzen zijn inclusief 6% btw.

En dit zijn er maar een paar. Nordic Fire biedt een hele reeks kachels aan van onder, rond en iets boven de 3.000 euro. Het loont de moeite om even langs te komen bij V-D Kachels en het gamma te ontdekken.

 Ook Rika biedt een betaalbare kachel aan!

Rika biedt sowieso de beste pelletkachels en houtkachels aan. Maar soms ligt het budget iets te hoog voor startende koppels. Speciaal voor jongere mensen brengt Rika een budgetversie op de markt vanaf 2.600 euro. Een stuk goedkoper dus, maar met dezelfde bewezen Rika-functionaliteit en kwaliteit.

Het gaat om de Primo 6/8 kW, verkrijgbaar in twee versies om kleinere en grotere woonruimtes op een heerlijke manier te verwarmen.

Nu al kan je deze kachel in onze toonzaal bewonderen. Vanaf midden oktober 2021 kan hij bij je thuis worden geleverd.

Pellets ideaal om je woning duurzaam te verwarmen!

Wist je trouwens dat pellets de beste manier zijn om je woning duurzaam te verwarmen ?

Bovendien kan je een pelletketel aansluiten op je centrale verwarming, en dat is heel handig! Wist je trouwens dat de ZeroFlame van ÖkoFEN geen fijnstof uitstoot? En dat V-D Energie je pellets in bulk én in zakgoed levert?

Samengevat: op zoek naar een goede en betaalbare kachel?

Kom dan even langs bij V-D Kachels en bekijk het betaalbare gamma kachels van Nordic Fire én Rika. Beide merken staan garant voor kwaliteit.

We geven je graag alle nodige informatie. We zijn open van maandag tot vrijdag en ook op zaterdag kan je bij ons terecht. Boek wel een afspraak. Dan maken we écht tijd voor je vrij en mag je rekenen op een zeer grondige uitleg.

Tot binnenkort!


Terug naar het nieuws