Compact (10-16kW)

Hier zegt de naam het al: met slechts 0.5 vierkante meter kunt u de Pellematic Compact in de kleinste stook- of werkruimte kwijt. Als één van de compactste pelletketels op de markt met afmetingen van 72x73 overtuigd de Pellematic Compact door de mogelijkheid van wand- en hoekpositionering.
Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

 

De nieuwe generatie voor het lage vermogensbereik

Bij de Pellematic Compact zegt de naam het helemaal. Naast zijn uiterst ruimtebesparende constructie is hij met de vermogens van 10,12,14 en 16kW geschikt voor bijna iedere eengezinswoning.

Door de intelligente plaatsing van alle toe- en afvoerleidingen kunt u de Pellematic Compact desgewenst tegen een wand of in een hoek plaatsen. Bovendien kunt u de ketel comfortabel naar binnen brengen met een trapklimmer of steekwagen, ook door erg smalle deuren van slechts 66cm breedte. Voor nog kleinere doorgangen kunt u de beklading met enkele handelingen verwijderen. Dat maakt de planning eenvoudig en maakt installatie ook in kleine stookruimten en technische ruimten mogelijk. 

Dankzij de beproefde, zeer efficiënte ÖkoFEN Efficient Combustion Control verbrandingsregeling kunnen rendementen van maximaal 96.7% worden bereikt. Samen met de speciaal ontwikkelde warmtewisselaar maakt de ketel een werking met lage rookgastemperaturen tot 70°C mogelijk, wat zorgt voor extra besparing op verwarmingskosten. 

Voor kostenbewuste verbouw en nieuwbouw is het compacte keteltype ook leverbaar voor handmatig vullen met een afzonderlijke 180kg voorraadvat. 

De voordelen van de Pellematic Compact nog even op een rijtje : 

  • Compacte bouwwijze
  • Eenvoudige installatie
  • Plug&Heat
  • Zuinig&Efficiënt
  • Volledig comfort
  • Intelligent verwarmen


Terug