Pellematic (10-32kW)

Tot op heden een toonaangevende uitvinding, die zowel voor nieuwbouw als voor renovaties een optimale oplossing is. Het ketelvermogen van de Pellematic wordt precies afgestemd op uw project. Uw voordeel : minder pelletverbruik door een optimale dimensionering van uw pelletketel. U geniet van comfort door techniek van het hoogste niveau. En dit doordat ├ľkoFEN het origineel steeds verder ontwikkelt en verbetert.
Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

 

Het origineel sinds meer dan 20 jaar

ÖkoFEN bracht in 1997 de eerste gekeurde pelletverwarming op de markt. Dat was het begin van een succesverhaal. De ÖkoFEN Pellematic beschikt over een sinds jaren beproefde techniek en overtuigd door absolute betrouwbaarheid en hoogste kwaliteit in de uitvoering. 

De Pelletmatic heeft het voordeel dat hij flexibel kan worden aangepast aan de energievraag. Als een latere verbouwing van de woning leidt tot meer of minder energievraag (omdat u extra isoleert), kan de servicetechnieker de ketel binnen de vermogensklasse instellen op de nieuwe energievraag. Het is niet nodig de hele ketel te vervangen. 

Pelletverwarmingen van ÖkoFEN blijven reeds jaren duidelijk onder de grenswaarden van de Duitse Bundesimmisionsschutzverordnung. Dat  maakt bij ÖkoFEN een doordacht en gecontroleerd verbrandingssysteem mogelijk: de Efficient Combustion Control technologie. Zo zijn er geen grenzen aan het verwarmen met houtpellets. 

Een overzicht van de voordelen van de Pellematic : 

  • ECC Verbrandingstechnologie
  • Proper verwarmen
  • Kan worden uitgebreid met zonne-energie 
  • Beproefde techniek
  • Flexibel ketelvermogen
  • Comfortabel&Hoogwaardig

Terug