Pellematic Maxi (36-224kW)

De Pellematic Maxi is gebaseerd op de bewezen techniek van de Pellematic-serie en past deze toe op een 56kW verwarmingsketel. Dat verklaart de enorme populariteit bij met name industriële en zakelijke toepassingen, bij hotels, woongemeenschappen en hoogbouw. Naast zijn vermogen scoort hij ook met andere comfortabele oplossingen : de pelletverwarming kan optioneel worden uitgerust met een niveaubewaking, en beschikt over een afstandsbewaking inclusief het automatisch nabestellen van houtpellets en een standaard asbak. Een comfort, zoals slechts bij pelletverwarmingen in privéwoningen gangbaar is.
Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Een sterk team voor nog meer vermogen

Wat betreft techniek en comfort beschikt de grote ketel Pellematic Maxi over alle beproefde voordelen van de Pellematic serie, zoals de standaard comfort-asbak, de efficiënte ECC verbrandingstechnologie of de flexibele vermogensaanpassing. 

Voor de grotere warmtevraag kunt u de Pellematic Maxi als cascade schakelen. Met maximaal vier ketels van een vermogen tot 224 kW worden gerealiseerd.

Door een vacuümzuigsysteem worden de pellets behoedzaam naar de verwarmingsinstallatie getransporteerd, waarbij de grote ketel of via een Flexilo textielsilo of via een opslagruimte voorzien kan worden van pellets. Bij een installatie met meer ketels vindt de brandstoftoevoer voor iedere ketel afzonderlijk plaats. 

Met de Pelletronic Touch regelaar kunt u handig via computer of smartphone toegang krijgen tot de verwarming en kunt u altijd alle gegevens opvragen. De mobiele bediening is net zo overzichtelijk als het bedieningselement op de ketel. 

Dankzij compacte afmetingen past de Pellematic Maxi door 80cm brede deuren, zodat u het pellet-verwarmingssysteem geheel zonder omslachtige verbouwingswerkzaamheden kunt installeren. 

Een overzicht van de voordelen van de Pellematic Maxi : 

  • Flexibel&Zuinig
  • Professioneel&Mobiel
  • Eenvoudig achteraf aan te brengen
  • Techniek die kosten reduceert
  • Comfortabele warmtecentrale
  • Optimale informatie

Terug