Pellematic met handmatig vullen (10-32kW)

De Pellematic met handbevulling werkt volautomatisch en beschikt over de vele voordelen van de Pellematic serie. Uitsluitend het vullen met pellets vindt handmatig plaats. U bespaart zich de investering en de plaats voor een pelletvoorraad. Het beste : als u later zou willen overstappen op volautomatisch vullen, kunt u de installatie achteraf voorzien van bijvoorbeeld een textielsilo. De pellets worden dan comfortabel via een zuigsysteem naar de pelletketel getransporteerd.
Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

 

Optimaal comfort, voor vandaag & morgen

De vertrouwde ÖkoFEN standaard hoeft u bij de pelletverwarming met handmatig vullen niet te missen, want alle belangrijkste technische details zoals de vlamvoeler voor een gelijkmatige verbranding of de intuïtieve verwarmingsregeling met Touchscreen zijn standaard geïntegreerd. De volautomatische pelletverwarming beschikt daarmee over de talrijke voordelen van de Pellematic serie, uitsluitend het vullen met pellet s vindt handmatig plaats. 

De overstap naar pellets is daarmee bijzonder eenvoudig & comfortabel, want u bespaart de investering en de ruimte voor pelletopslag. 

Als u later zou willen overstappen naar volautomatisch vullen, kunt u de installatie achteraf gewoon voorzien van bijvoorbeeld een textielsilo. 

Ook wat vermogen betreft, is de ketel flexibel aanpasbaar : dankzij de modulaire constructie kan bijvoorbeeld een 12 kW ketel worden opgeschaald naar 20 kW of bijvoorbeeld een 32 kW ketel na het aanbrengen van extra woningisolatie worden gereduceerd tot 25 kW. Een volledige vervanging van de CV- installatie is in dit geval niet nodig. 

Een overzicht van de voordelen van de Pellematic met handmatige vulling :

  • Proper verwarmen met pellets
  • Handmatig vullen
  • Altijd tijdig bijvullen
  • Volautomatisch
  • Efficiënte verbranding
  • Aanpasbaar 

Terug