Smart XS (10-18kW)

Pelletverwarmingstechniek inclusief compacte boiler, die optioneel met zonne-energie kan worden gecombineerd. Tot 2 verwarmingscircuits en productie van sanitair warm water. De vorm is ook zeer compact. Het verenigt alles wat je nodig hebt op slechts 0.9m². De kleine afmetingen en de intelligente en flexibele plaatsing an de aansluitingen maken de SmartXS perfect aanpasbaar aan uw stookruimte.
Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

 

Onbeperkte condensatietechniek 

Door het buitengewone concept van de condens-techniek kan de Pellematic Smart XS in alle warmteafgiftesystemen worden geïntegreerd. Buffervat, verwarmingsgroep (incl. veiligheidsgroep) en friswatermodule zijn in de ketel geïntegreerd. De compacte vorm, de geringe installatieoppervlakte en de uitgekiende en flexibele plaats van alle aansluitingen zorgen ervoor dat het apparaat zich volledig aanpast aan uw CV- ruimte. 

4 - in - 1 condenserende pelletverwarming

De Smart XS is, zoals de naam het al zegt, extreem compact. Zo combineert deze ketel alles wat men in een CV- ruimte nodig heeft, en dat op slechts 0.9 vierkante meter.

De Pellematic Smart XS overtuigd door haar all-in-one oplossing, die alle functies van een verwarming verenigt. De pelletverwarmingstechniek, die optioneel ook kan worden gecombineerd met een zonne-installatie, plus CV- circuitgroepen en een friswatermodule voor het leveren van warm tapwater.

Met de condensatietechnologie is deze verwarming nog efficiënter dan gangbare pelletketels. Bij condensatietechniek benutten verwarmingen de energie-inhoud uit de rookgassen van de pellets vrijwel volledig. Deze extra benutting is tegelijkertijd de energiebesparing die mogelijk is door de condensatietechnologie. 

Een overzicht van de voordelen van de Pellematic Smart XS : 

  • Volledig comfort
  • Ruimtebesparend&Compact
  • Pellets-zon-hybrideverwarming
  • 4-in-1 verwarmingssysteem
  • Condensatietechniek
  • ECC Verbrandingstechnologie 


Terug