BOX 20 75

Vanaf  €3129,12 - incl. 6% btw

Maak kennis met BOX : de coolste haard sinds tijden. Hij is strak, hij is minimalistish. Een design object dat in elk interieur past. BOX is er in veel vormen, bijvoorbeeld in combinatie met houtopslagmodule. Met BOX maak je een statement, als je het nou wilt of niet.

Afmetingen in mm met houtopslagmodule (HxBxD) : 900x757x400
Afmetingen in mm met houtopslagmodule (HxBxD) : 493x757x400


Kenmerken:

  • Ecodesign 2022
  • Gewicht van de kachel : 146 kg
  • Opslagmodule of een plateau? Keuzevrijheid voor iedereen
  • Perfecte verbranding met een hoog rendement
  • Stoer en minimalistisch

Features:

  • Energie-efficiĆ«ntieklasse : A
  • Nominaal vermogen : 9 - 13 kW
  • Maximum breedte houtblokken : 50 cm


Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

 

Al lang een klassieker : 

BOX is nieuw en nu al een klassieker. Puur door zijn eenvoud geeft de BOX een nieuwe betekenis aan de beleving van vuur. BOX vraagt om aandacht, omdat je niet om hem heen kunt. 

Gemaakt voor vuur : 

BOX laat je nooit in de steek. Het heeft een uniek verbrandingsconcept waardoor je met enkele houtblokken de hele avond vooruit kunt en is zo zeer zuinig. De eenvoudige bediening regelt het vuur en het stalen design zorgt ervoor dat de ruimte behaaglijk warm wordt. Altijd genieten van het mooiste vuur. 

Hoge efficiëntie 

BOX is slim tot in de details. BOX heeft een beton keramisch interieur : duurzaam en kwalitatief materiaal dat de BOX ook vanbinnen mooi maakt. Maar mooi is niet genoeg. Het beton keramiek zorgt voor de beste verbrandingseigenschappen, waardoor het rendement hoog is en de emissie laag. Dankzij de accumulerende binnenbekleding bereiken we de optimale warmte-afgifte. BOX heeft ook nog een secundaire verbranding. Tel daarbij jouw eigen inbreng en je weet waar de BOX voor staat : prachtig vuur maken. 

Gemaakt met zorg : 

Barbas heeft ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en maken an de beste haarden met het mooiste vuur. De ervaren vakmensen van Barbas maken alles met de hand en zien daarom elke haard als een persoonlijk meesterwerk. Barbas besteedt, als altijd, veel zorg en aandacht aan kwaliteit en verbrandingstechniek. Dit alles voldoet uiteraard aan de laatste wet- en regelgeving. Vandaar de quote 'Crafted to wonder'. 

Elke haard wordt klantorderspecifiek geproduceerd. Zo geniet jij, jaar in jaar uit, van het allermooiste vuur. 

Personaliseer de kachel naar jouw keuze : 

Stel je eigen BOX samen: je kunt uit verschillende formaten kiezen, met of zonder houtopslagmodule of juist hangend.Terug