Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

Nieuwe Rika Premium Store opent de deuren in Brugge

Terug naar het nieuws

Goed nieuws voor de liefhebbers van hoogwaardige pellet-  & houtkachels! Op zaterdag 28 september 2024 openen wij met trots onze gloednieuwe Rika Premium Store te Brugge, gelegen aan de Maalse Steenweg 197. Deze showroom wordt dé plek bij uitstek om kennis te maken met het uitgebreide assortiment van Rika en om de perfecte verwarmingsoplossing voor uw woning te vinden.


Ontdek het complete Rika assortiment

In onze nieuwe Rika Premium Store in Brugge kunt u bijna het volledige assortiment van Rika bewonderen. Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle pellet kachel voor uw woonkamer of een houtkachel in een pool house, bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

"Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met Rika en kunnen niet wachten om onze klanten te verwelkomen in onze nieuwe showroom. Met het uitgebreide assortiment en onze expertise bieden wij de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en efficiënte manier van verwarmen." – Zaakvoerder David Vermeire 

Gemak voorop met een pellet automaat

Naast onze nieuwe showroom hebben we ook aan uw gemak gedacht. Vlakbij de winkel zal er namelijk een pellet automaat komen, waar u heel eenvoudig uw ecologische pellets kunt afhalen. We gaan zonder plastiek zakken werken, de klant kan heel eenvoudig stevige plastiek zakken van zichzelf gebruiken of heel eenvoudig met emmers, zo gaan we tot het uiterste op ecologisch vlak. 
Zo hoeft u nooit meer ver te reizen voor uw ecologische pellets. Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over deze handige service.

Maak kennis met Rika

Rika staat bekend om zijn innovatieve en duurzame verwarmingsoplossingen. Met een Rika pellet kachel kiest u niet alleen voor een stijlvol en efficiënt toestel, maar ook voor een betrouwbare en milieuvriendelijke manier van verwarmen. In onze nieuwe showroom kunt u de kwaliteit en het design van Rika met eigen ogen ervaren.

Waarom kiezen voor een Rika pellet kachel?

- Duurzaam en milieuvriendelijk
- Hoog rendement en lage stookkosten
- Stijlvol design voor elk interieur
- Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen
- Betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit
- Stille kachel zonder ventilator 

Bezoek onze nieuwe showroom

Bent u benieuwd naar wat Rika te bieden heeft? Kom dan vanaf zaterdag  28 september 2024 langs in onze nieuwe Rika Premium Store aan de Maalse Steenweg 197 in Brugge. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte verwarmingsoplossing voor uw woning. Tot snel in onze showroom!

Momenteel kan u ook al terecht in onze showroom in Aalter, waar we nog meer merken verdelen. Maak heel eenvoudig uw afspraak en kom er alles over te weten. 

Openingstijden Rika Premium Store Brugge

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur 
Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur 
Zondag: Gesloten

Afspraak boeken 

Momenteel werken we in Brugge nog zonder afspraak, dus kom gerust langs om er alles over te weten! Ons deskundig team staat klaar om jullie te verwelkomen! RIKA Premium Store Amstetten - RIKA


Terug naar het nieuws