Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

RIKA Connect pellet integreert zich naadloos in je interieur

We stellen je graag de nieuwste pelletkachel van RIKA voor: de RIKA Connect pellet, een ware aanwinst voor je interieur. Door de vele modules en hun verschillende vormen krijg je de kans je pelletkachel prachtig te integreren in je leefruimte.

Met deze pelletkachel wordt je huis nog meer een thuis en wordt wonen nog aangenamer. We vertellen je graag wat deze kachel zo speciaal maakt.

De RIKA Connect pellet is zoveel meer dan een kachel

Met de RIKA Connect pellet kan je inderdaad zoveel meer dan met een gewone kachel. Deze kachel kan je immers uitbreiden met verschillende modules. De mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk en immens groot.

De RIKA Connect pellet bestaat uit afzonderlijke kachelmodules die allemaal een verschillende vorm, oppervlakte en unieke kenmerken hebben en opgebouwd zijn uit hun eigen specifieke materiaal. Bovendien krijg je er heel wat extra modulaire aanbouwmogelijkheden bij zoals kastjes, banken, legplanken… Je kiest zelf wat je mooi vindt en wat er past in je interieur.

Een voorbeeld? Zo kan je naast de kast waarin de pelletkachel zit allerlei leuke meubeltjes plaatsen. Zie je die luie bank al voor je, direct naast jouw Rika Connect pellet, gevuld met fleurige en kleurrijke kussens? Gezellig!

Alles is mogelijk en alles kan, maar dat hoeft uiteraard niet. Je kan de pelletkachel ook ergens een afzonderlijk plaatsje geven zonder dat er ook maar één meubel rond staat. Jij beslist, want jij weet wat je droominterieur is.

Besef alleen dat met de Connect pellet alles mogelijk is. Je richt je woonkamer zodanig in dat het gezellige vuur centraal komt te staan. De gezellige en aangename warmte krijg je er automatisch bij.

Voordelen van de RIKA Connect Pellet?

Het grootste voordeel is uiteraard de stilte. Deze pelletkachel heeft geen ventilator, hij werkt met stralingswarmte en natuurlijke convectie en produceert daarbij vrijwel geen geluid. Bovendien is de kachel luchtdicht, verloopt de brandstoftoevoer automatisch en doet ook de schroef die de pellets aanvoert zijn werk in stilte. Het resultaat? Een stille werking.

Wie van stilte houdt weet welke pelletkachel gekocht.

Maar dat is uiteraard niet het enige positieve punt van deze superkachel. Deze uiterst efficiënte en energiezuinige pelletkachel bedien je via een simpele touch op het display. Je kan dat zelfs vragen aan je lagereschoolkind, die kan er zeker en vast ook mee overweg.

Ten slotte hebben we nog een opsteker voor de persoon die instaat voor de schoonmaak. Het reinigen verloopt volledig automatisch. Als dat geen goed nieuws is!

Waarom kies je een pelletkachel van RIKA?

Wie een pelletkachel van RIKA koopt, wéét dat hij een topproduct in handen heeft.

Een RIKA pelletkachel – en dus ook de RIKA Connect pellet – ziet eruit als een traditionele houtkachel en ademt dezelfde gezellige sfeer uit.

De pelletkachels  kenmerken zich door een torenhoge kwaliteit, innovatieve technologie, prachtig design en hoog comfort.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemakkelijke bediening via het touchdisplay
  • Duurzame, effectieve en energiezuinige verwarming
  • Oostenrijkse kwaliteit en degelijkheid

...Maar vooral, een aangename warmte.

 

Kom even langs in de toonzaal van V-D Kachels

Dan zie je de Rika Connect pellet in werking met je eigen ogen!

Meer info over deze superkachel?

Vragen? Neem contact met ons op! Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder.

PS:  Ook geïnteresseerd in RIKA Primo. Lees meer over deze budgetvriendelijke pelletkachel .