Online pellets kopen? Het kan in onze webshop!

Bestel online

RIKA Primo 6/8 KW: betaalbare pelletkachel voor starters | V-D Kachels

Terug naar het nieuws

Speciaal voor mensen met een kleiner budget heeft RIKA een goedkopere kachel op de markt gebracht, de RIKA Primo 6/8 KW. Deze betaalbare pelletkachel wordt al de jouwe vanaf 2.600 euro. Voor deze gunstprijs haal je een uiterst degelijke en mooie pelletkachel in huis met een kwaliteitsniveau om U tegen te zeggen. Maar dat zijn we van RIKA gewoon. Een woordje uitleg.

RIKA Primo 6/8 KW: Oostenrijks topproduct

Voordat we de RIKA Primo aan je voorstellen, zetten we graag even de kwaliteit van RIKA in het zonnetje.

Rika bouwt niet alleen kachels, het bedrijf wil zijn klanten ook meer levenskwaliteit bieden en dat mag je zeker zintuiglijk interpreteren. De hout- en pelletkachels die het bedrijf op de markt brengt, bieden niet alleen een aangename warmte, maar zijn tegelijk een lust voor het oog.

"Werkelijk elke kachel van RIKA is prachtig om te zien."

RIKA biedt de meest kwaliteitsvolle en innovatieve kachels aan. En met de RIKA Primo doen ze dat nu ook voor elke portemonnee.

Even voorstellen: de RIKA Primo 6/8 KW

Dat je de beste pellet- en houtkachels bij RIKA vindt, staat als een paal boven water. Het nog betere nieuws? Vanaf nu kunnen ook startende koppels zich een betaalbare RIKA-kachel aanschaffen. Met de RIKA Primo 6/8 KW heeft het bedrijf inderdaad zijn eigen budgetversie pelletkachel gelanceerd. Je haalt al een exemplaar in huis vanaf 2.600 euro.

Met de Primo pelletkachel schaf je je een heel betaalbare kachel aan die toch dezelfde hoge functionaliteit heeft als alle producten die RIKA op de markt brengt.

De RIKA Primo is verkrijgbaar in twee versies, één met een verwarmingsvermogen van 6 KW, de andere met een vermogen van 8 KW. Terwijl de Primo 6 KW perfect is voor het verwarmen van een kleinere woonruimte, is de Primo 8 KW ideaal voor een iets grotere ruimte.

Beide versies vertonen minimale verschillen zoals de hoogte van de kachel en de capaciteit van het pelletreservoir.

Veel ruimte nemen deze mooie en efficiënte pelletkachels niet in. Maar kies je voor een bovenaansluiting, dan kan je de kachel nog dichter bij de wand plaatsen en heb je weer enkele centimeters gewonnen. Kan handig zijn voor starters.

Kom even langs in de toonzaal van V-D Kachels

Dan zie je de RIKA Primo 6/8 KW met eigen ogen, naast al onze andere ! Je merkt dan vanzelf dat een budgetversie niet betekent dat de schoonheid en efficiëntie er niet is. Integendeel zelf.

Dit is een buitenkans, al zeggen we het zelf!

Hier je je alvast meer informatie over deze budgetkachel.

Vragen? Neem contact met ons op!

Onze ervaren adviseurs helpen je graag verder.

 

PS Ook geïnteresseerd in de RIKA connect pelletkachel?  Lees er meer over


Terug naar het nieuws